InsureMe

Nu steeds meer polissen online worden afgesloten, wordt het lastiger voor verzekeraars om de identiteit van klanten te controleren en te verifiëren, iets waartoe ze wettelijk verplicht zijn. Dat heet ‘Know Your Customer’ (KYC).

CDDN InsureMe

CDDN introduceert daarom InsureMe, een eKYC module die gemakkelijk door verzekeringsbedrijven te implementeren is en waarmee op een veilige manier razendsnel relevante klantdata worden gecontroleerd en geverifieerd. Ook is het mogelijk om snel te achterhalen of klanten zijn verhuisd of overleden.

CDDN is in veel gevallen ook in staat om – binnen de geldende privacy wet- en regelgeving – zaken als gezinssamenstelling, woonomgeving, soort woning, energielabel, bouwjaar of WOZ-waarde te controleren op het moment dat een consument online een verzekering afsluit.

ID-check

CDDN biedt verzekeraars sinds kort de mogelijkheid om klanten online met een smartphone hun identiteitsdocumenten in te laten scannen en daarmee alle gegevens uit te lezen die nodig zijn om te voldoen aan de wetgeving.

Productpaper

Benieuwd hoe u razendsnel, makkelijk en op een veilige manier de identiteit van klanten kunt controleren en verifiëren? En zonder moeite kunt nagaan of iemand nog op het opgegeven adres woont of ondertussen is overleden?

Download Productpaper InsureMe

Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken zetten we cookies in. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie over jou verzamelen en jouw internetgedrag binnen (en mogelijk ook buiten) onze website volgen.  Meer informatie