Wil je meer weten?

Database Consultants

Is jouw database toe aan opschoning? Of wil je gewoon méér uit je data halen? Onze ervaren data consultants vertalen je complexe data met kennis en kunde naar concreet en realistisch toepasbaar advies. Zo maken we jouw zorgvuldig verzamelde gegevens pragmatisch inzichtelijk.

Leer onze database consultants kennen. Zo ontdek je snel welke consultant het beste bij jouw bedrijf past. Of je nou een database consultant nodig hebt voor een korte tijd of een iets langere tijd, bij ons zit je goed.

Database consultant: Peter van Kooten

Peter is een IT-deskundige met brede ervaring op het gebied van programmeren van database applicaties, IT support en aanleg LAN en WAN netwerken. Als jij een flexibele database consultant zoekt die betrokken is bij alle veranderingen binnen jouw bedrijf, past Peter goed bij jullie. 

Meer over Peter:

  • Hij heeft ervaring als ICT-projectleider en met het aansturen van een ICT-team
  • Goed inzicht in omzetting van business processen naar een GUI en het automatiseren van bedrijfsprocessen
  • Gewerkt in Intranet, NT, Microsoft networking, Windows server, Windows Exchange server omgevingen
  • “Spreekt” de volgende IT-talen: Microsoft Acces- Visual Basic, MSSQL server; .Net, PhP, C#
  • Goed in het omzetten van bedrijfsprocessen naar geautomatiseerde systemen voor o.a. AVG-compliance, CRM en datakwaliteit

 

Database consultant: Stefan Gons

Stefan is een Database expert met brede ervaring op het gebied van (Transact)SQL, Microsoft SQL Server en het automatiseren van data stromen. Hij heeft de nodige ervaring in het beheren van Microsoft SQL-servers, het maken van backup-plannen, managen van indexes en het configureren van deze software vallen hieronder.


Meer over Stefan:

Hij heeft ervaring als adviseur bij de integratie van verschillende datakwaliteitsprojecten. En weet haarfijn aan teams uit te leggen hoe dit proces in zijn werk gaat. Daarnaast heeft hij de nodige ervaring mbt data-entry en kan hij advies geven mbt dit proces. Je kan namelijk bij data-entry zelf al veel afvangen, waardoor je minder tijd hoeft te besteden aan het opschonen van de data achteraf.

Zijn ervaring mbt het automatiseren van datastromen zit oa in het exporteren van data, het importeren van data, het normaliseren van data uit verschillende bronnen naar één formaat. Het batch verwerken of ad-hoc verwerken van data doormiddel van bijvoorbeeld een API.


Ben je benieuwd hoe Stefan jouw bedrijf kan helpen? Neem dan contact met ons op. Dan plannen we een vrijblijvende kennismaking.