Jouw klantendatabase altijd moeiteloos up to date.

CDDN

We helpen jou met het controleren, corrigeren en aanvullen van jouw klantenbestand. Zo houden we jouw klantdata en dataprocessen kwalitatief en actueel. Daar zijn we specialist in, al meer dan 15 jaar. Daarbij houden we ons 100% aan alle (privacy gerelateerde) wet- en regelgeving: Privacy First zit in ons DNA. Wij verplaatsen ons altijd in de schoenen van de consument: dus wat wil ik dat er wel en niet met mijn gegevens gebeurt bij (marketing)bedrijven?

Ons doel?

Data eerlijk, transparant, met respect naar de consument én volgens de Europese regelgeving beschikbaar maken.

Samen weten we meer

Door samen te werken delen we onze opgebouwde kennis van klantenbestanden. CDDN (Communicatie Data Diensten Nederland) verbindt daarmee banken, leisure, brancheorganisaties binnen automotive en voetbal, uitgeverijen als Telegraaf Media Groep en De Persgroep, retailers als EyeFactory en Schoonenberg, opleidingsinstituten als Nima, fondsenwervers als SOA/Aidsfonds en Stichting Alzheimer, verzekeraars als Yarden, Ardanta en Leidsche Verzekeringen.

Kortom, meer dan 1.000 bedrijven en instellingen hebben zich verenigd binnen de Consumenten Basis Administratie. CDDN speelt in die samenwerking een centrale en onafhankelijke rol als bewerker. We delen onze kennis en informatie graag met jou. 

Ook in de media staat CDDN bekend als een autoriteit op het gebied van data en privacy. We zijn al in meerdere interviews, tv-optredens en artikelen verschenen. Een paar voorbeelden: