Wil je meer weten?

Optimaliseren van dataprocessen

Naast het optimaliseren van jouw klantdata, helpen we je ook graag bij het optimaliseren van je dataprocessen. We leveren oplossingen die ervoor zorgen dat jouw klantdata beter wordt verzameld, behandeld en gemonitord. Op deze manier voorkom je onnodige fouten door onder andere verkeerde invoeringen en foutieve input. Zeker in verband met allerlei nieuwe wettelijke verplichtingen rondom privacy en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (zorgplicht voor het opslaan van gevoelige data), kan jouw bedrijf niet achterblijven op het gebied van sterk datamanagement.

Consumenten krijgen namelijk sterkere én uitgebreidere privacy rechten, en organisaties krijgen meer verantwoordelijkheden. Daarnaast hebben mensen recht op inzage in hun persoonsgegevens. Jouw bedrijf is dan verplicht om die inzage op een duidelijke en begrijpelijke manier te geven. Volgens onderzoek gaat 82% van de Europese consumenten gebruikmaken van dit recht op inzage. Wat dit betekent voor jouw bedrijf lees je hier.

Hoe werkt het?

We gaan samen met jou in gesprek. Samen bekijken we of jij jouw dataprocessen goed hebt geregeld én of je ze goed beschermt: welke klantgegevens bewaar je? Welke niet? En wat doe je met die gegevens? Na dit gesprek, geven wij ons advies. Dit baseren we altijd op onze kennis en ervaring. We kunnen dan bijvoorbeeld overwegen om een marketingdatabase te bouwen om het maximale uit jouw bedrijf te halen. Ons doel van het optimaliseren van dataprocessen? Dat jouw klantenbestand zo min mogelijk handmatige handelingen nodig heeft. Hiermee worden foutmarges geminimaliseerd.

Wil je graag eens kennismaken om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan even contact met ons op..