RDC - Lucas van Rijen

RDC is sinds 2010 klant bij CDDN. Na enkele jaren heeft Lucas van Rijen, Sr. Product Manager bij RDC, de samenwerking opnieuw tegen het licht gehouden. “Er dienden zich nieuwe leveranciers aan, die beweerden nog betere en slimmere datadiensten te leveren. Dus hebben we opnieuw onderzoek gedaan naar de beste partij om mee samen te werken. Dat bleek opnieuw CDDN.” Het onbesproken gedrag van CDDN gaf de doorslag, vertelt Van Rijen: “Onze diensten bij RDC zijn gebaseerd op vertrouwen. Onze klanten vertrouwen ons hun klantgegevens toe, daar gaan wij bijzonder discreet mee om en dat verlangen we ook van onze samenwerkingspartner. CDDN doet dat en is continu bezig met het optimaliseren van gegevensbescherming. Daar hechten wij veel waarde aan.”

Co-creatie

Van Rijen is daarnaast bijzonder te spreken over de intensiteit van de samenwerking met CDDN. “In aanloop naar de nieuwe privacywetgeving hebben we een aantal sessies met elkaar gehad om bestaande producten te verbeteren en nieuwe producten te ontwikkelen. Een mooi voorbeeld van co-creatie, waarbij we samen voordeel halen uit de mogelijkheden binnen onze grenzen. Wij hebben baat bij een optimaal product voor onze klantgegevens en CDDN kan hetzelfde product vervolgens ook bij anderen klanten wegzetten. Een win-winsituatie dus.”

Transparante samenwerking

Van Rijen heeft elke week contact met CDDN. “Iedere week hebben we kort overleg, om elkaar op de hoogte te houden. We schrijven geen hele documenten over en weer, maar pakken gewoon even de telefoon om elkaar bij te praten. De ene week hebben we veel te bespreken, de andere week weinig. We zijn daardoor altijd up-to-date en het voorkomt dat eventuele kwesties die spelen uitlopen op problemen. Het houdt de samenwerking goed.”

Die transparantie waardeert Van Rijen aan zijn samenwerking met CDDN: “Ik ben open naar CDDN en andersom is CDDN dat ook naar ons. De mannen van CDDN zijn eerlijk en no-nonsense. Daar houd ik van.”

Benieuwd wat CDDN voor jou kan betekenen? Neem even contact op voor een vrijblijvende kennismaking.