Wil je meer weten?

Database Consultancy

Data consultancy

Bij CDDN begrijpen we hoe belangrijk data en datakwaliteit is voor je bedrijf, organisatiedoelstellingen en marketingstrategie. Om te groeien en om bedrijfsprocessen te optimaliseren. Onze ervaren data consultants vertalen je complexe data naar concreet en toepasbaar advies. Zo maken we zorgvuldig verzamelde gegevens overzichtelijk en toegankelijk. Ontdek de voordelen van data consultancy!

Van waardevolle data naar bruikbare input

Het inzichtelijk maken van je bedrijfsdata doen we met technieken én met mensen. We brengen je huidige dataprocessen in kaart, zodat we precies weten waar we beginnen. Zijn er verbeterpunten? Dan pakken we die op. Inclusief het automatiseren van dataprocessen en -stromen waar dat nodig en gewenst is. Is je systeem niet snel genoeg voor snelle processen? Dan kunnen we nieuwe systemen neerzetten. Alles om de performance van jouw bedrijf te verhogen. Hierbij integreren we ook web services, zodat jij alles wat je nodig hebt op 1 plek tot je beschikking hebt.

Zijn je processen al AVG-compliant gemaakt? Daar kunnen we ook bij helpen. Erg belangrijk, want de boetes die hierop staan zijn niet mals.

Met de juiste tools analyseren we de – online en offline – klantdata die je hebt verzameld. De resultaten daarvan worden vervolgens bestudeerd en geïnterpreteerd door onze ervaren data consultants. Met een duidelijke rapportage als eindresultaat. Nuttig advies, waar je écht iets mee kunt. Het geeft je input voor jouw doelstellingen en strategie.

Waarom ieder bedrijf data consultancy nodig heeft

1.    Je maakt effectief gebruik van bestaande gegevens. Onze data consultants doen feitelijk niets anders dan reeds bekende gegevens vertalen naar nuttige informatie. Verzamel je al klantgegevens? Ben je al in het bezit van verkoopinformatie? Doe er iets mee! Laat het niet verdwijnen in een stoffige la, maar maak er zinvol gebruik van.

2.    Je leert je klant kennen. Laat onze data consultants jouw klantendatabase analyseren. Zo leer je jouw klant en zijn koopgedrag pas écht goed kennen. Waardevolle informatie voor de marketing- en salesafdeling, om de customer journey optimaal op af te stemmen. Data liegt nu eenmaal niet.

3.    Je bent de concurrent een stapje voor. Maak maximaal gebruik van je zorgvuldig verzamelde data en speel optimaal in op de behoefte van de klant. Hoe beter je jouw klant kent en inzicht hebt in zijn koopgedrag, des te specifieker kun je voldoen aan zijn wensen en verwachtingen.

4.    Je onderscheidt je in jouw markt. Hoe onderscheidend is jouw bedrijf, product, dienst of merk in de markt? Het is moeilijk om uniek te zijn in een wereld waarin alles al is uitgevonden en bedacht, waarin nieuwe technieken en ontwikkelingen elkaar in rap tempo opvolgen. Met data consultancy zoomen we in op de details van jouw data. Ontdek zo je onderscheidend vermogen, kies je niche en val op!

5.    Je verhoogt je serviceniveau. Uitmuntende service is geen uitzondering meer, maar een gegeven. De consument is verwend en verwacht alleen de allerbeste service. Hoe kun je die bieden? Door optimaal in te spelen op de behoefte, wensen en verwachtingen van je doelgroep. En dat begint met… Juist, data consultancy.

6.    Je verbetert de kwaliteit van je product. Voldoet je product nog wel aan de behoefte van de doelgroep en de markt? En is de kwaliteit nog optimaal? Wanneer heb je dit voor het laatst getoetst? Leg je product, dienst of merk eens onder een kritisch vergrootglas. Wij doen dat graag voor je. Laat onze data consultants de data van jouw product, dienst of merk analyseren en toets zo of je nog aan de huidige verwachtingen voldoet. Zo kun je jouw strategie tijdig bijstellen waar nodig, om alsnog je doelstellingen te behalen. Meten is weten!

Is data consultancy interessant voor jouw bedrijf?

Data consultancy is interessant voor iedere organisatie die zichzelf serieus neemt, de doelstelling heeft om te groeien, kwaliteit belangrijk vindt en service hoog in het vaandel heeft staan. Ben je een ondernemer, directeur of manager met ambitie? Wil je het maximale uit je organisatiedoelstellingen en marketingstrategie halen? Maak slim gebruik van data consultancy van CDDN.

Data consultancy is interessant voor zowel zzp’ers en het MKB, als voor grote corporate organisaties. Alle soorten data zijn interessant. Hoe groot of klein je bedrijf ook is. Ieder bedrijf heeft te maken met organisatiedoelstellingen en marketingstrategie. Data consultancy helpt je ambities verwezenlijken en resultaten behalen, door je bedrijfsdata maximaal te benutten.

Leer onze ervaren database consultants kennen of neem eens vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag.