Wil je meer weten?

Inzageverzoek

CDDN (Communicatie Data Diensten Nederland) heeft meer dan 15 jaar ervaring met klantdata en dataprocessen. We bieden organisaties in uiteenlopende bedrijfstakken services om hun klantdata of het onboarden van klanten te verbeteren, waarbij wij vanzelfsprekend voldoen aan alle privacyregels. We zijn dan ook niet voor niets ISO-geaccrediteerd, wat betekent dat wij jaarlijks worden gecontroleerd. Ons doel is om data eerlijk, transparant én volgens de Europese regelgeving beschikbaar maken, met respect naar jou als consument.

We kunnen ons goed voorstellen dat je wilt weten over welke gegevens wij van jou beschikken. Wil je dit weten? Stuur dan een e-mail naar info@cddn.nl met als onderwerp ‘Inzageverzoek’.

De volgende gegevens moeten in je mail aanwezig zijn:

– Volledige naam

– Volledige adres

– Kopie van uw identiteitsbewijs*

* We moeten kunnen vaststellen dat we de persoonsgegevens naar jou opsturen en niet naar iemand anders. Let erop dat je in de kopie van je identiteitsbewijs het BSN-nummer en pasfoto onleesbaar maakt.

Net als alle andere Nederlandse bedrijven zijn we verplicht om je binnen 4 weken te laten weten over welke gegevens wij van jou beschikken. Als jouw gegevens niet kloppen kun je van ons eisen dat deze worden aangepast of verwijderd. Voor het helemaal verwijderen van jouw gegevens verwijzen we je naar afmelden.info.