Top notch informatiebeveiliging met ISO 27001 keurmerk

Nederlanders zijn positiever over het delen van hun gegevens met organisaties blijkt uit het recente onderzoek van de DDMA. Mensen begrijpen beter waarom naar hun persoonlijke gegevens gevraagd wordt en ze zijn bewuster bezig met het delen van die data. Het vertrouwen in een organisatie is de belangrijkste factor die ervoor zorgt dat iemand bereid is om zijn informatie te delen. Vertrouwen dat er zorgvuldig en veilig met hun gegevens wordt omgegaan, en vertrouwen dat er een goede controle is op het beheren van alle klantdata. Informatiebeveiliging wordt om die reden steeds belangrijker. CDDN heeft onlangs het ISO 27001 uitgereikt gekregen. Een erkenning van het vertrouwen dat CDDN geniet over het veilig omgaan met klantdata.

 

De ISO 27001 norm

Organisaties krijgen dagelijks te maken met vertrouwelijke en privacygevoelige informatie. Die informatie mag vaak niet openbaar beschikbaar komen. Organisaties zijn daarom verplicht om de gegevens van klanten veilig te bewaren en hun privacy te waarborgen. Met het ISO 27001 certificaat kan een organisatie aantonen dat zij het beveiligen van informatie serieus nemen en hun zaken wat dat betreft op orde hebben. Om het certificaat te ontvangen moeten organisaties de nodige maatregelen treffen om grip te krijgen op de risico’s die het veilig bewaren van informatie met zich meebrengt. 


Data met zorg behandeld 

Met het ISO 27001 certificaat laat CDDN zien dat het veel waarde hecht aan privacy en zorgvuldig omgaat met vertrouwelijke gegevens. CDDN voldoet volledig vanzelfsprekend aan de strikte Europese wet- en regelgeving, inclusief de AVG, omtrent het uitwisselen van data. Het ISO-certificaat is toegekend aan CDDN voor de gebieden validatie, verrijking en optimalisatie van data- en klantprocessen. CDDN denkt graag met u mee over de mogelijkheden voor de optimalisatie van dataprocessen voor uw organisatie. 

 

Met CDDN bent u ervan verzekerd dat u zaken doet met een partij die oog heeft voor de veiligheid van uw data. Wilt u meer weten of heeft u hulp nodig bij uw dataprocessen? Neem dan contact op via +31 88 835 70 00 of info@cddn.nl.