Wil je meer weten?

CompLead Online Doelgroepselectie

Is het succes van jouw organisatie afhankelijk van actuele klantenbestanden en NAWT-gegevens? Met Doelgroepselectie verzamel je zelfstandig up-to-date klantbestanden. Je hebt 24/7 toegang tot Nederlandse klantrecords van CDDN en onze datapartners. Zo beschik je met Doelgroepselectie van CDDN in een paar klikken over een completer, groter en relevanter klantenbestand om jouw marketingrendement te verhogen.

Aanvullen van klantenbestand en genereren van leads 

Met Doelgroepselectie heb je de keuze om blanco te beginnen met het selecteren van nieuwe leads of kan je je bestaande klantenbestand uitbreiden. Het voordeel van uitbreiden is dat je alleen betaalt voor het verzamelen van nieuwe potentiële klanten. Doelgroepselectie heeft namelijk een ontdubbelingsfunctie om bestaande of eerder bestelde contacten te filteren. Je voorkomt dubbele rekeningen en betaalt alleen voor nieuwe prospects.

Welke gegevens kan je bestellen? 

Met Doelgroepselectie selecteer je jouw prototype klantprofiel aan de hand van 25 verschillende klantkenmerken. Vervolgens geef je op basis van onze tellingen aan hoeveel contacten je wilt verzamelen en welke gegevens je van hen wilt ontvangen. Zo kies je, op basis van de gegevens die je wilt hebben of waar je al over beschikt, voor een combinatie van:

  • Adresgegevens
  • Naam- en adresgegevens
  • Naam-, adres- en telefoongegevens (afhankelijk van registers)

Altijd en overal het hoogste marketingrendement

Doelgroepselectie is 24/7 beschikbaar en werkt volledig op eigen beheer. Met deze online portal maak je op elk gewenst moment selecties. Sta je op het punt een grote woonadres-gerelateerde marketingactie uit te rollen onder een uiterst specifieke doelgroep? Of mis je last-minute nog telefoongegevens in jouw bellijsten? Doorloop eenvoudig de stappen van de tool en bestel binnen no-time de gewenste gegevens.

Alle gegevens worden op een nette manier verzameld en opgeslagen. Dit houdt in dat CDDN continu bezig is om datakwaliteit te waarborgen en privacyrechten respecteert. Dit maakt Doelgroepselectie een veilige manier om jouw klantbestand te verbeteren en aan te vullen met interessante prospects. Elk moment van de dag.

Ervaar het gemak van Doelgroepselectie

Het bestellen van een selectie is heel eenvoudig. Met de selectiecriteria stel je een doelgroep samen die voldoet aan jouw marketingactiviteit. Tijdens het maken van deze selectie wordt een telling bijgehouden van de beschikbare aantallen binnen jouw criteria. Mocht het nodig zijn, kan je direct bijschakelen op basis van jouw wensen.

Wanneer de selectie en beschikbare aantallen naar wens zijn, bestel je eenvoudig de data. Je ontvangt vervolgens een kostenoverzicht van jouw doelgroepselectie. Pas dan maak je de keuze om de selectie af te nemen. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Benieuwd hoe Doelgroepselectie werkt? Neem contact met ons op en ervaar vrijblijvend het gemak.